آیا می دانید که ما بیشتر از آنکه در خانه باشیم و با افراد خانواده معاشرت داشته باشیم بیشتر در محیط کار هستیم و با همکاران زندگی می کنیم؟

بیشتر با وسایل محیط کار در ارتباط هستیم تا وسایل منزل. بنابراین بیشترین آسیبی که امکان دارد به ما وارد شود، در محیط کار است. با توجه به اینکه ما ارباب رجوع زیادی در محیط کار داریم، این موضوع باعث می شود که مستعد مشکلات ارتباطی باشیم و این موضوع اصطلاحاً روی اعصاب ما راه برود. از مشتریان ناراضی گرفته تا کار نکردن درست ابزار جلوی مشتری. اما امکان سرایت ویروس های زیادی که امکان انتقال از انسان به انسان هست، باعث بروز بیماری می شود و این موضوع اجتناب نا پذیر است. البته رعایت اصول بهداشتی در محیط کار باعث می شود که بتوانیم بهتر عمل کنیم و کمتر در معرض بیماری ها باشیم.

در کنار اینها، امکان بروز

حوادث در حین کار اداری هم وجود دارد. از ترکیدن لوله و لامپ تا سقوط آسانسور و آتش سوزی در محیط کار. بنابراین حتی اگر کار اداری و ساده هم انجام می دهیم باید محیط کار خود و همچنین نحوه عملکرد خود را ایمن کنیم. انجام یک سری کارهای ساده باعث می شود که سلامت بیشتری در محیط کار داشته باشیم.

بی احتیاطی و بی مبالاتی در محیط کار باعث آسیب به دیگران هم می شود. و ما باید مراقب باشیم که خانواده های زیادی در شرکت ما کار می کنند که همین بی احتیاطی ها به درآمد و رزق و روزی آن ها هم کمک می کند.

البته افرادی که شاغل هستند، این حسن را دارند که نسبت به دیگران از بیمه های درمانی بیشتری هم استفاده می کنند. بنابراین در صورت بروز بیماری یا وقوع حادثه کمتر از نظر مالی آسیب می بینند. هر چند که برخی مشاغل آزاد هم هستند که به خاطر ماهیت آن ها یا به خاطر فرهنگ پایین بیمه در آن ها، کمتر سراغ بیمه هایی مثل بیمه خدمات درمانی یا بیمه تامین اجتماعی یا بیمه تکمیلی درمان می روند. حتی خرید یک بیمه حوادث ساده هم برای آن ها مشکل است. این گونه افراد در معرض خطرات مالی ناشی از حوادث یا بیماری هم هستند. این گونه افراد اکثراً در مشاغل پر ریسک هم شاغل هستند. می بینید، برعکس هست. هر چه شغل پر ریسک تر می شود، فرهنگ خرید بیمه در افراد شاغل در آن شغل هم کمتر می شود.

برای اینکه بدانیم در محیط کار باید چگونه از خود محافظت کنیم، کافی است که در موتور جست و جوی گوگل در این زمینه سرچ کنیم و اطلاعات لازم در مورد ایمنی در محیط کار را بخوانیم، یاد بگیریم و به کار ببندیم. البته تغییر چنین رفتاری در زندگی نیاز به انجام تمرین مستمر دارد. چرا که اگر بخواهیم یک شبه خیلی چیزها را تغییر دهیم این تغییرات ماندگار نخواهند بود. پیشنهاد من این است که یک لیست از کارهایی که مرتبط با سلامتی هستند را برای تغییر کردن داشته باشیم و هر هفته سعی کنیم که یکی از این تغییرات را به زندگی کاری خود اضافه کنیم. این کار باعث می شود که تغییرات برای ما خوشایند باشد. البته دادن جایزه وقتی که بیشتر به سلامتی خود اهمیت داده ایم هم باعث می شود که ضمیر ناخودآگاه ما نسبت به این تغییرات از خود واکنش مثبت نشان دهد و از این تغییرات استقبال کند.

سخن پایانی اینکه اهمیت دادن به سلامت جسم و روان در حین کار کردن حتی می تواند در راندمان کاری ما هم تأثیر بسیار خوبی داشته باشد. هر چند که در نهایت سلامتی از همه چیز واجب تر است و اگر عمیق تر به مسئله نگاه کنیم متوجه می شویم که در نهایت پس از کسب درآمد ما قصد داریم که سالم و سلامت زندگی کنیم، کار کنیم و تفریح و خوشی داشته باشیم و برای خودمان و اطرافیانمان آسایش و آرامش و رفاه کامل فراهم کنیم.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها